Nieuws

 

Foto’s werkdag 7 april 2018:      klik op de foto voor méér:

DSCF2940 Watersport.jpg

Werkdag 7 april een succes

We kunnen terugzien op een zeer geslaagde werkdag van onze vereniging. De animo was groot en om 9 uur hadden 34 heren en 3 dames de presentielijst getekend. Het weer, formidabel!

Werkvoorbereider Peter gaf, na de eerste ronde koffie, het startschot en de vele klussen werden aangepakt. Schuren, ontroesten, ontsmetten, ontgroenen, schilderen van kozijnen en banken, bikken en schilderen van tonnen en bootstellingen, steigers schoonspuiten, schaven van deuren, sanitaire units en clubgebouw grondig schoonmaken, elektriciteitskasten en lantaarnpalen schoonmaken, de put doorspoelen en reinigen, de Moby Dick in-en uitwendig schoonmaken en bij de nieuwe aanlegplaatsen in de Noord-Ooster Singel ringen aanbrengen.

Om 11 uur was er koffie en om 12.30 uur de vertrouwde, heerlijke soep van Herman Brandsma. Tegen 15.30 uur werd alles afgerond, opgeruimd en met een glas bier weggespoeld. Een fantastische dag, saamhorigheid en inzet door velen. Bedankt.

De werkzaamheden aan de zuidzijde van de brug zijn bijna afgerond door Kuipers waterbouw. Ligplaatshouders vanaf nummer 95 en hoger krijgen bericht wanneer zij weer naar hun plaats kunnen. Het is echter op dit moment niet mogelijk om meer dan twee stroompalen daar te plaatsen. We streven er naar om zo snel mogelijk dit te optimaliseren.

Jouke van Keulen.